KK Partizan: Ograđujemo se od svih uvreda sa različitih strana „Arene“

Košarkaši Partizana su pobedili Valensiju u utakmici poslednjeg kola Evrolige koja za crno-bele nije imala rezultatski značaj jer su porazom večitog rivala u Istanbulu u četvrtak izgubili i poslednju šansu da se plasiraju u plej-in.

KK Partizan je u saopštenju nakon meča odao priznanje igračima i stručnom štabu za upornost i borbu do samog kraja, zahvalio je navijačima koji su kupovali sezonske i dnevne karte, ali se i ogradio od uvreda sa tribina „Beogradske arene“.

„Partizan ovim putem želi da istakne nerazumevanje određenih dešavanja i neslaganje sa pojedinim postupcima kojima smo večeras svedočili. Iako su svi svesni da je heterogenost u razmišljanju i stavovima po različitim pitanjima nešto što karakteriše navijače Partizana, Klub se ograđuje od svih uvreda koje su izrečene tokom večerašnje utakmice, sa različitih strana Arene“, navedeno je u saopštenju.

Iz Partizana ističu da ne razumeju ni neodgovoran ispad i paljenje baklji u dvorani koji će, kako najavljuju, sigurno dovesti do oštre kazne i uniziti ugled Partizana.

„Partizan poziva navijače da budu uz tim u predstojećem plej-ofu ABA lige. Da navijaju srčano, ali i pametno i odgovorno prema klubu koji vole“, piše na kraju saopštenja.

(RTS)