Napoli i Čelsi u revanšu pokušavaju da izbore polufinala Lige šampiona

Uprkos porazima u prvim mečevima četvrtfinala u Ligi šampiona oba tima domaćina večerašnjih mečeva očekuju da će na svojim terenima uspeti da nadoknade zaostatak i plasiraju se u polufinale Lige šampiona.

Fudbaleri Milana nadigrali su Napoli na „San Siru“ sa 1:0 u prvom meču četvrtfinala i Rosoneri dolaze u Napulj sa idejom da sačuvaju gol prednosti koji ih vodi do polufinala.

Na drugoj strani domaćini su pred velikim izazovom jer su u poslednjem dueli sa Milanom na svom terenu pretrpeli poražavajući poraz od 4:0 u seriji A.

U drugom večerašnjem meču snage će odmeriti Čelsi sa Realom iz Madrida a situacija je vrlo slična kao u predhodvom slučaju.

Madriđani su u prvom meču slavili sa 2:0 i u revanš ulaze sa zavidnom prednošću, a Čelsi je poražen i u poslednjem ligaškom meču ali nije isključeno da može načiniti preokret na svom terenu za plasman u polufinale.

Utakmice Napolija sa Milanom i Čelsija sa Realom počinju u 21 čas, a njihove tokove i kretanja rezultata možete pratiti na našem portalu. 

(RTS)