Obradović: Svime sam zadovoljan, sem poslednjom deonicom

Obradović je istakao da su poeni rivala iz izgubljenih lopti i loša gradnja obruča bili glavni problem.

„Suština da je 1:0 u seriji i da smo pobedili. Mnogo dobrih detalja, pre svega odbrana. Problem je evidentan da su dali 18 poena iz naših izgubljenih lopti i njihov ofanzivni skok. Kako god se dobije, važno je da se dobije. Igrači su igrali dobru odbranu, u tom periodu smo imali brzoplete odluke i to je razlog što se Budućnost vratila. Ali, svakako sam zadovoljan, osim poslednje deonice“, rekao je Obradović na konferenciji za medije posle meča.

Utakmici u Areni prisustvovalo je 10.197 navijača. 

„Čestitke igračima na pobedi i hvala svima koji su došli da nas bodre i daju podršku timu u ovim danima kad se svi spremaju za produženi odmor“, dodao je Obradović. 

Svestan je trener crno-belih da nije sve bilo sjajno na terenu. 

„Bio je trenutak kada su prišli na četiri razlike, ali bilo je i situacija gde smo imali dobre šuteve, a lopta je izašla iz obruča. Tu se ne može zameriti igračima, ali smo se vratili na rezultat koji je na kraju realan. Oko 38 minuta smo bili u vođstvu, tako da smo prilično kontrolisali utakmicu. Naravno ovo je serija, trebalo bi što pre ovaj meč zaboraviti i pripremiti se za utakmicu u Podgorici“, istakao je Obradović.

Na kraju je Obradović govorio o zdravstvenom stanju u ekipi. 

„Napravili smo plan koji će odgovarati igračima. U plej-ofu su kraći, ali intenzivniji treninzi. Tu je sve podređeno brzini. Balša Koprivica nije bio u timu, bio je predviđen da startuje, ali je dobio udarac na treningu i ima hematom, pa zbog toga nije bio u timu. Takve stvari se dešavaju, procenili smo uz pomoć doktora da je bolje da odmori i da ga spremimo za narednu utakmicu, a što se tiče Ognjena Jaramaza on ima povredu noge i ne trenira sa timom“, zaključio je Obradović.

(RTS)