Terzić: Iza nas je istorijska sezona, ponosni smo na postignute rezultate

Crvena zvezda je nakon titule u Superligi Srbije osvojila i Kup Srbije. Zvezda je u finalu Kupa savladala Čukarički 2:1 i osvojila treću uzastopnu duplu krunu.

Crvena zvezda je početkom sezone ostala bez trenera, a rešenje je našla u pomoćniku Dejana Stankovića – Milošu Milojeviću, Terzić je rekao da je ekipa morala da se prilagodi novoj fudbalskoj filozofiji koju je strateg Zvezde nametnuo.

„Želim da se zahvalim igračima na fenomenalnom odnosu tokom cele sezone i stručnom štabu na posvećenom radu, a Milošu Milojeviću zato što se pokazao kao pravi vojnik Crvene zvezde i zaslužio je da ima duplu krunu. Iza nas je istorijska sezona, moramo da budemo ponosni na postignute rezultate“, istakao je Terzić.

Crvena zvezda je osvajanjem Superlige Srbije obezbedila grupnu fazu Lige šampiona naredne sezone, a crveno-beli su dogovorili trogodišnju saradnju sa Barakom Baharom.

„Na navijačima je da dođu u nedelju i pozdrave šampione, koje će sledeće sezone gledati u najkvalitetnijem evropskom takmičenju. Zahvalio bih se i svojim najbližim saradnicima, nas naporan rad tek očekuje sa željom da navijači budu u septembru ponosni na ekipu koja će Zvezdu predstavljati u Evropi“, poručio je Terzić.

Zvezda je dominantno osvojila titulu u nacionalnom prvenstvu, a u Kupu Srbije je krunisala sezonu.

„Zadovoljstvo je ono što preovladava dan posle istorijske treće duple krune u nizu. Zvezda nastavlja da obara rekorde i podiže standarde u svakom smislu te reči, od kvaliteta samog fudbala do rezultata na terenu i uveliko već razmišljamo o takmičenju u Ligi šampiona“, poručio je Zvezdan Terzić.

(RTS)