Milojević: Nema opuštanja, idemo dalje sa radom

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće sutra od 18.30 časova u Lučanima ekipi Mladosti u 34. kolu Superlige Srbije, odnosno u četvrtom kolu plej-ofa.

„Ekipa Mladosti je apsolutno zasluženo u plej-ofu. Ispratili smo prethodne utakmice tima iz Lučana. Rasterećeni su i uvek igraju dobro i na strani, a pogotovo kada su domaćini. Imaju spoj izuzetnih igrača, koji su dosta iskusni, ali u poslednje vreme su predstavili i par dobrih mladih igrača. Mislim da su jaki kao kolektiv. Očekuje nas teška utakmica, kao i sve prethodne koje smo odigrali“, rekao je Milojević, prenosi zvanični sajt kluba.

Crvena zvezda je prošle nedelje obezbedila sedmu uzastopnu titulu u SLS.

Crveno-beli se nalaze na prvom mestu na tabeli plej-ofa SLS sa 84 bodova, dok je Mladost sedma sa 43.

„Svi igrači su spremni. Nemamo kadrovskih problema, videćemo još danas. Imali smo par dana odmora. Mislim da će svi biti spremni, pitanje je samo za koji sastav ćemo se opredeliti“, dodao je trener Zvezde.

Milojević je potom poslao poruku svim navijačima crveno-belih.

„Poručio bih i ovom prilikom našim navijačima da dođu da nas bodre. Bez obzira na sve, ovo je jako bitna utakmica. Tako bi trebalo da razmišljamo, fokusirani smo. Uvek je lepo videti ispunjene tribine i da su tu naši navijači, koji nam daju vetar u leđa“, istakao je Milojević.

On je istakao da se njegova ekipa neće opustiti do kraja sezone iako je obezbedila 35. titulu u istoriji kluba.

„Kada smo matematički obezbedili titulu i ostvarili cilj, na utakmici protiv TSC, to veče smo se radovali, a zatim i malo odmorili, to je već iza nas. U ovom trenutku imamo nove ciljeve, to sam rekao i igračima. Nema opuštanja, idemo dalje da radimo. Ima puno stvari koje me interesuju, napredak i razvoj ekipe, kao i igrača pojedinačno. Motivisani smo“, zaključio je Milojević.

(RTS)