Marković: Da nastavimo niz bez poraza od Crvene zvezde

Utakmica prvog kola plej-ofa igra se u subotu od 18 časova na stadionu „Rajko Mitić“. Partizan je u decembru kod kuće pobedio rezultatom 2:1, a početkom marta na „Marakani“ je bilo 2:2.

„Imamo ogroman motiv da pobedimo, ali ga imaju i oni, jer nas nisu dobili nijednom ove sezone. Derbi je uvek veliki motiv, budi želju da se pokažete u najboljem svetlu i da pobedite. Na nama je da se maksimalno spremimo za utakmicu, da budemo fokusirani, da damo sve od sebe. I da nastavimo niz ove sezone bez poraza od Crvene zvezde“, rekao je Marković na konferenciji za medije.

Partizan posle prošlonedeljnog poraza od Čukaričkog u derbi ulazi sa sedam bodova manje od šestostrukog uzastopnog šampiona Srbije.

„Nije lep osećaj izgubiti meč pred derbi. Pričali smo nekoliko dana o utakmici sa Čukaričkim, pokušavamo kroz trening i razgovor da ispravimo šta nije bilo kako treba. Nadam se da ćemo sutra izgledati onako kako bi trebalo“, dodao je Marković.

Na prethodnom gostovanju na „Marakani“ (2:2) Partizan je oba gola primio posle prekida, a još nekoliko šansi je Zvezda stvorila na isti način.

„Mi smo posle tog derbija pričali o svim situacijama. Imali smo igrača manje nekih 25 minuta, tako da smo se u tom periodu dosta povukli i stoga su oni imali dosta kornera. Mislim da će sutra biti drugačija utakmica“, zaključio je Marković.

(RTS)