„Ko te šiša?“ – kad frizerka odluči da priče iz salona pretoči u knjigu

Gostujući u Beogradskoj hronici, Irena Petrović, osim što priznaje da se isključivo sama šiša i da ne sluša sve što mušterije zahtevaju, otkriva i da joj nikada ne dosadi da sluša njihove priče u salonu, pa je tako i nastala knjiga Ko te šiša?

„Kao što postoje sad ti klaudi koji se plate da biste ispraznili memoriju, tako sam ja napunila moj mozak informacijama koje su bile bespotrebne. Toliko ih je bilo da sam morala da ih izbacim napolje. Najbolja opcija je bila pisanje“, kaže gošća Beogradske hronike.

Inače, Irina je još od detinjstva, kako kaže, volela da piše i stalno je pisala dnevnike i pesme. Jednog dana je te svoje rukopise pokazala majci Bore Đorđevića, koja je bila njen klijent. Ona joj je taj rukopis lektorisala i ohrabrila je da nastavi da piše. Dodaje i da je pisanje opušta i da joj je teži posao frizerke.

Na promociji knjige u SKC-u će govoriti Ljubivoje Ršumović, koji joj je bio velika podrška.

„On mi je jako puno pomogao, jer kad sam odlučila zaista da napišem knjigu, ja sam ga pitala da li da to uradim. On je rekao napiši nešto pa mi daj na mejl. I on je rekao piši, piši, piši, piši i jako mi je puno pomogao, i ovim putem ga pozdravljam i zahvaljujem mu se. Znači velika moja podrška i veliki moj pokretač“, naglašava Irena Petrović na kraju gostovanja u Beogradskoj hronici.

(RTS)


Ostavite komentar