„Srpska solidarnost“ darivala porodilje i bebe rođene tokom praznika na KiM

Iz „Srpske solidarnosti“ su saopštili da su  akciju „Vaskrslo Kosovo i Metohija“ uspešno realizovali šesti put za redom, i da su darivali porodilje i bebe u sva tri porodilišta u srpskim sredinama na KiM.

„Kao i prethodnih godina za Vaskršnje praznike obišli smo sva tri porodilišta: u Pasjanu, Gračanici i Kosovskoj Mitrovici. U želji da pružimo podršku hrabrim mamama koje su tokom Vaskrsa donele na svet nove male čuvare Kosova i Metohije, članovi naše organizacije su im darivali novčane donacije kao i prigodne pakete za bebe“, izjavio je Branko Antić, iz humanitarne organizacije.

U paketima za bebe su pelene, bodići, kozmetika i ostala bebi oprema. Od 14 beba šest je tokom Uskrsa rođeno u Pasjanu, dve u Gračanici i šest u Kosovskoj Mitrovici.

Humanitarci „Srpske solidarnosti“ su porodiljama preneli da s’obzirom na sve teže životne okolnosti, skromnim doprinosom žele da im poruče da nisu same, da misle na njih i da se od srca raduju svakoj bebi koja se rodi na KiM.

Branko Antić se zahvalio svim donatorima koji su učestvovali u akciji i najavljuje da „Srpska solidarnost“ nastavlja sa novim vidovima pomoći Srbima na KiM, te da su svi koji su zainteresovani da pruže podršku dobrodošli.

Žiro račun za dinarske uplate: 340-11013053-38

PayPal: [email protected]

Instrukcije za uplate na devizni račun:

Currency tag (EUR,$,CHF, CAD) SWIFT CODE: GIBARS22

IBAN: RS35340000001101305338

NAME: Srpska solidarnost

ADDRESS: Beograd, Skerliceva 12

Podršku možete pružiti i slanjem SMS-a na humanitarni broj 1389.

NAŠE MALO JE NEKOME MNOGO!

(RTS)