Predsednik Saveta roditelja OŠ „Vladislav Ribnikar“: Vlada obećala da će ispuniti sve naše zahteve

Savet roditelja Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“, u kojoj je prošle nedelje ubijeno osam učenika i radnik obezbeđenja, izneo je u sredu sedam zahteva u kojima se, pored ostalog, traži rekonstrukcija događaja, objašnjenje šta će biti sa dečakom koji je počinio masakr, kao i odgovornost ljudi koji su objavili spisak sa imenima đaka.

Danas su predstavnici Saveta roditelja pozvani na sastanak u Vladu Srbije, gde im je obećano da će svi zahtevi biti ispunjeni.

„Organizovan je sastanak u kabinetu, gde je pored predsednice Vlade bio i tim koji je dobio zadatak da ispuni naše zahteve. Dobili smo čvrsto obećanje da će svi naši zahtevi biti ispunjeni i da će počev od danas početi da se radi na realizaciji i ispunjenju tih zahteva“, rekao je nakon sastanka predsednik Saveta roditelja OŠ „Vladislav Ribnikar“ Igor Đorđević

Ističe da u ovom trenutku ne može da izađe u javnost sa više inforamacija, jer će iz dana u dan imati komunikaciju sa timom i sa premijerkom Anom Brnabić, od koje će gde dobijati pojedinačne informacije o pojedinačnim zahtevima.

(RTS)