Obradović: Igokea nas je iznenadila u Beogradu, moramo da pristupimo ozbiljno

Partizan u sredu od 18.30 u „Beogradskoj areni“ igra protiv Igokee prvi meč četvrtfinalne serije u ABA ligi.

„Imali smo par dana da pripremimo seriju protiv Igokee i to je ono najbitnije, da razmišljamo samo o njima, znamo kako izgleda plej-of, da je motivacija svih timova i igrača je na drugom nivou i da podignemo našu, protiv tima koji nas je iznenadio, pobedili su nas u Beogradu, to znači da moramo da pristupimo ozbiljno“, rekao je Obradović.

Druga utakmica na programu je u nedelju od 18 časova u Aleksandrovcu, a eventualna treća 28. aprila ponovo u Beogradu.

Obradović je otkrio i da su svi zdravi za početak plej-ofa, osim Pi-Džej Doužera. „Isto kao i pred poslednju utakmicu, samo Doužer ne trenira, svi ostali su tu“, dodao je Obradović.

Istakao je šef struke crno-belih da je atmosfera u ekipi izuzetno dobra.

„Atmosfera je dobra, sve je normalno, radimo na nivou koji je prikladan za ovaj period godine“, zaključio je Obradović.

Anđušić: Svi jedva čekamo plej-of ABA lige

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić rekao je pred prvi meč četvrtfinalne serije protiv Igokee da svi u klubu jedva čekaju plej-of i da većina ekipe zna kako se osvaja titula regionalnog šampiona.

„Dobra je atmosfera u ekipi, naravno da nam je bilo teško, trudimo se da ne razmišljamo o prošlosti, ako se fokusiramo na prošlost, ne možemo da se fokusiramo na sadašnjost i budućnost. Sada je fokus na plej-of ABA lige. Svi jedva čekamo plej-of. Igokea nas je pobedila, ali smo mi slavili u Laktašima i to dosta lako, pa se nadamo da će ponovo biti tako“, rekao je Anđušić.

Veliki deo ekipe zna šta je potrebno da se osvoji titula pošto je Partizan sačuvao kostur ekipe koja je lane vratila regionalni pehar posl 10 godina.

„Prošle godine smo probili led, znamo kako to izgleda, kakve nas utakmice očekuju. Mnogi igrači znaju, a i drugi momci će se spremiti kroz ostale utakmice za finale“, zaključio je Anđušić.

(RTS)