Pešić: San se ostvario, dupla kruna i dva gola za pobedu u finalu

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Čukarički 2:1 u finalu Kupa Srbije i stigli do treće uzastopne titulu u najmasovnijem takmičenju u državi.

„U prvom mandatu u Zvezdi nisam uspeo da osvojim duplu krunu, ali mi se sad san ostvario, uz to sam postigao dva gola u finalu, tako da mi je puno srce“, rekao je fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić

Pešić se zahvalio i navijačima koji su im pružali podršku tokom celog meča. 

„Hvala navijačima, pravim zvezdašima koji nas podržavaju i kad je dobro i kad igramo malo slabije, znaju da nas istrpe. Nadam se da im mi to vratimo na lep način, a pobedu i golove bih posvetio porodici“, – počeo je Pešić.

Zvezda je do trijumfa došla nakon preokreta, budući da je Čukarički na kraju prvog poluvremena imao povoljan rezultat, 1:0. No, u drugom delu igre, Aleksandar Pešić je postigao dva gola i doneo 27. titulu Zvezdi u kup takmičenju, 13. duplu krunu i treću zaredom.

„Bitna dva gola, nema šta. Da se ne vraćam u prošlost, bilo je tako i kad se lomila titula, ali to očigledno neki brzo zaborave, međutim, podsetim ih na svoj način“, dodao je Pešić.

Zvezda je ove sezone jedini neporaženi tim u domaćim takmičenjima, a osvojenom titulom u Superligi Srbije, crveno-beli su obezbedili grupnu fazu Lige šampiona naredne sezone.

„Želim da se spremimo što bolje za sledeću sezonu i da napravimo nove uspehe“, istakao je Pešić.

(RTS)