Ćavi: Ponosan sam na ekipu, bili smo bolji tim, moj glavni osećaj je nepravda

Fudbaleri Reala pobedili su na svom terenu ekipu Barselone rezultatom 3:2. Real je do trijumfa stigao golom Džuda Belingema u 91. minutu.

„Normalna stvar je da pobedimo u ovom meču zbog igre koje smo pokazali, ali postoje i sudijske situacije koje ne možemo da kontrolišemo“, rekao je Ćavi.

On je istakao da je Barseloni u 28. minutu meča poništen regularan gol. Trener Barselone tvrdi da je lopta prešla gol-liniju posle šuta Lamine Jamala.

„Veoma sam razočaran. Ako želimo da budemo najbolja liga na svetu, moramo da koristimo najbolju tehnologiju. Moramo u tom smislu da napredujemo“, dodao je Ćavi.

Španski mediji podsećaju da La Liga ne koristi video tehnologiju na gol-liniji.

„Moj glavni osećaj je nepravda. Bili smo bolji tim, zaslužili smo pobedu. Ne moram ništa da pričam o ovom sudiji, videli ste šta je uradio. Ako počnem da pričam gde je grešio, kazniće me. Sve se urotilo protiv nas. Ponosan sam na ekipu. Gubimo bodove u situacijama koje ne kontrolišemo, kao što je tranzicija“, naveo je trener Barselone. Barselona se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli sa 11 bodova manje od prvoplasiranog Reala.

„Uz igru koju smo odigrali normalna stvar bila da bismo pobedili… Real je imao izvanrednu sezonu, izgubili su samo jednu utakmicu u prvenstvu, skoro su završili posao“, priznao je trener Barselone.

(RTS)