Košarkaški klub FMP raskinuo ugovor sa Manojlovićem zbog nediscipline

FMP je u kratkom periodu raskinuo ugovore sa trojicom košarkaša, a u saopštenju koje je klub iz Železnika objavio na zvaničnom sajtu i društvenim mrežama objašnjava se da je je raskid usledio i sa Manojlovićem.

„KK FMP obaveštava javnost da je raskinut ugovor sa dosadašnjim prvotimcem Nikolom Manojlovićem. Ugovor je raskinut kao posledica nediscipline i neprofesionalizma Manojlovića. FMP izražava ovom prilikom žaljenje zbog ovakvog razvoja situacije jer je Manojlović prve minute u regionalnoj košarci dobio upravo u dresu „pantera“ i u dve sezone zabeležio 20 nastupa sa značajnom minutažom“, piše na sajtu kluba.

Manojlović (21) je odigrao 16 utakmica u ABA ligi i u proseku je postizao 5,5 poena po meču na nešto više od 12 minuta na terenu.

Manojlović je ponikao u Crvenoj zvezdi, a u februaru 2020. godine potpisao je i prvi profesionalni ugovor sa klubom sa Malog Kalemegdana.

Išao je na pozajmicu u Tamiš i Slodes, da bi u FMP bio prosleđen 2021. godine. T

FMP je sezonu u ABA ligi završio na petom mestu i najverovatnije će u plej-ofu igrati protiv Cedevita Olimpije kojoj preostaje još jedna utakmica sa Crvenom zvezdom.

(RTS)