Jokić za RTS: Teška utakmica, nadam se da ćemo vratiti seriju u Denver

U utakmici u kojoj je Denver nagitsima bilo važna pobeda, delovalo je kao da im ništa ne polazi za rukom. Gostujuća ekipa porazila je Denver drugi put za redom u polufinalu zapadne konferencije NBA lige i dobila značajnu rezultatsku i psihološku prednost. Rezultat je bio 106:80 za Minesotu iako jedan od glavnih igrača Minesote Rudi Gober nije bio na parketu jer je otputovao da vidi svoju prinovu. 

Trener Denvera Majkl Meloun kaže da Minesota imala bolji trenerski i igrački pristup. Jednostavno nadigrali su nas, moramo da uradimo šta god možemo da budemo bolji na trećoj utakmici. Nikola Jokić je igrao veoma dobro i imao novi dvocifreni učinak sa 16 poena, 16 skokova i osam asistencija. Nikola kako si ti doživeo ovu utakmicu?

“Teška utakmica za nas. Ne mogu da kažem da su nas iznenadili, nisu uradili ništa novi. Teška utakmica za nas nismo mogli da pronađemo lake šuteve. Oni su pronalazili lake šuteve i pogađali.“

„Šutirali smo 34 posto iz igre. To je naravno i njihova odbrana i taj njihov tim gde su svi nekako dugački i mogu da preuzimaju. Tako da se nadam da ćemo se popraviti i da ćemo vratiti seriju u Denver“, rekao je Jokić.

Minesota vodi sa 2:0, a dalje ide ekipa koja prva stigne do četiri pobede. Tako da serija još nije gotova i Nagitsi se spremaju za sledeći susret koji se igra u noći između petka i subote u Indijanopolis, kako i sledeće noći između nedelje i ponedeljka.

(RTS)