Ove 3 stvari skoro svi u Srbiji imaju u kući, a veruje da donose baksuz i nesreću: Izbacite ih što pre

Smatra se da predmeti u kući privlače određenu energiju, a pokvareni kućni aparati koji se ne koriste, veštačko cveće i hrana kojoj je istekao rok, sprečavaju napredak i sreću osoba koje tu žive, smatraju feng šui stručnjaci.

Feng šui je drevna kineska veština uređenja prostora u skladu sa prirodom i prema ovom učenju postoje stvari koje nikako ne treba čuvati u kući. Ako želite da napredujete u svim oblastima života, izbacite sledeće:

Kućni aparati koji ne rade

Prema feng šui stručnjacima, elektronski uređaji (televizor, pegla, fen, frižider…) simbolišu snagu i moć. Kada su pokvareni, to će se odraziti na vaš život u vidu zdravstvenih problema, neuspešne ljubavne veze ili neprijatne situacije na poslu. Ili popravite pokvarenu tehniku ili je bacite.

Veštačko cveće

Biljke simbolizuju rast i napredak, a suvo cveće potpuno suprotno – predstavlja ustajalu energiju koja vas usporava. Zato možda patite za bivšim ljubavima, stalno ste umorni, ništa vam ne ide od ruke.

Ako volite cveće kupite biljku u saksiji jer živa biljka simbolizuje rast. Ako vam se sobne biljke suše, možda vam je teško da ustanete ujutru, nemate dobre rezultate na poslu, stalno ste umorni. Poklonite biljkama više pažnje.

Pokvarene namirnice

Hrana se posmatra kao sposobnost osobe da daje i prima ljubav. Zato, ako vam je frižider pun hrane koja se pokvarila, možda ćete imati probleme u ljubavnom životu. Jednom nedeljno pregledajte frižider i ormariće u kuhinji i pobacajte sve što je pokvareno. Lekovi i kozmetika sa isteklim rokom trajanja simbolišu lošu energiju koja otežava fizičko i psihičko opuštanje.

(Krstarica)