Meloun: Daćemo sve za odbranu titule, moramo da uradimo dobar posao

Košarkaši Denvera, koji su aktuelni šampioni NBA lige, poraženi su juče na svom terenu od ekipe Minesote 106:99 u prvoj utakmici polufinala plej-ofa Zapada.

„Moramo da uradimo dobar posao, naši starteri posebno. Moramo od početka da budemo spremni na bolji posao. Šta čekamo? Sada smo na 0:1, šta čekamo?“, upozorio je Meloun svoje igrače uoči drugog meča sa Minesotom.

Denver je u prvom kolu plej-ofa Zapada bio bolji od Los Anđeles Lejkersa serijom 4:1 u pobedama. Minesota je u prvom kolu plej-ofa Zapada bila bolja od Finiksa 4:0 u pobedama.

„Pričao sam igračima kako smo u pet mečeva sa Lejkersima bili u zaostatku u svakoj prvoj četvrtini. Tako da, ako me pitate da li verujem da su momci spremni sve da daju za odbranu titule, odgovor je: Da, verujem. Ali u nekom momentu, morate da prestanete da radite iste stvari“, rekao je Meloun.

Drugi meč polufinala plej-ofa Zapada između Denvera i Minesote biće odigran u utorak ujutru u četiri sata po centralnoevropskom vremenu. Serija se igra na četiri pobede.

(RTS)