Rodić: Stavili smo tačku na priču oko toga ko je bolja ekipa

Zvezda je u samo četiri dana dva puta savladala večitog rivala, ekipu Partizana. Prvo u Superligi, a potom i u Kupu Srbije.

„Pobedili smo večitog rivala dva puta u razmaku od četiri dana i jasno stavili tačku na priču oko toga ko je bolja ekipa. Mislim da smo zaslužili da i prvi prolećni derbi dobijemo, ali je sve to fudbal. Ipak, sad je sve došlo na svoje i sa 10 bodova prednosti čekamo završnicu prvenstva, kao i finale Kupa“, rekao je Rodić.

Levi bek Zvezde ističe da su presudili koncentracija, timski duh i veća sigurnost u završnici u odnosu na prethodna dva derbija. 

„Sad smo iz prve dve prilike postigli dva pogotka, i to je model kojim bi trebalo da se vodimo i u narednim utakmicama. Uspeli smo potom da održimo kontrolu utakmice i da se zasluženo plasiramo u finale Kupa. Cilj je jasan, želimo četvrtu duplu krunu u nizu i smatram da imamo kvalitet za to. Verujem i da su navijači zadovoljni načinom na koji igramo. Hvala im za sjajnu podršku na prethodna dva derbija, ali i na svim drugim utakmicama“, podvukao je Rodić. 

Iskusni defanzivac ističe da je pred njegovom ekipom do kraja sezone još sedam utakmica i da će u svakoj ići na pobedu. 

„Nema opuštanja, pobedu smo već arhivirali i sad smo maksimalno fokusirani na Vojvodinu. Očekujem dobar meč, oni su u sjajnoj formi, zasluženo su se plasirali i u finale Kupa Srbije, tako da će sigurno biti veoma zahtevna utakmica, kako u nedelju, tako i 23. maja“, zaključio je Rodić.

(RTS)