Svako ima svoju srećnu boju: Datum rođenja otkriće koja je vaša

Numerologija i boje su povezane, a vaša urođena boja puno otkriva i o vašem karakteru…

„Teorija srećnih boja“ kombinuje numerologiju, proučavanje brojeva i njihovog energetskog uticaja na život, sa idejom da boja može imati značajan uticaj na vaš život i budućnost. Da biste saznali svoj broj rođenja, moraćete da dodate brojeve svog datuma rođenja i svedete ih na jednu cifru. Na primer, ako ste rođeni 10. marta 1992. (10.03.1992.), morate izvršiti sledeću jednačinu: 1+0+0+3+1+9+9+2= 25. Nakon toga ćete konvertujte dobijeni broj u jednocifreni broj i dodajte ih: 2+5= 7. Dakle, vaš broj je 7.

Koja je vaša srećna boja prema numerologiji?

Broj 1: Kao prva cifra numerologije, pripisuje mu se aspekti kao što su vođstvo, ambicija i individualnost. Međutim, to je takođe povezano sa strašću i ljubavlju. Boja sa kojom se povezuje je crvena.

Broj 2: Odgovara kreativnim ljudima koji vole nove stvari i isprobavaju različite stvari. U ovom slučaju, njihova srećna boja prema numerologiji je narandžasta.

Broj 3: Ovaj broj ima empatične i veoma optimistične ljude koji, uprkos preprekama, znaju kako da ostanu mirni. Oni su poput zraka svetlosti jer uvek imaju nešto na umu da reše problem; zato im je boja žuta.

Broj 4: Vitalnost koju prenosite svetu je bez premca. Stalno tražite navike koje ćete primeniti u svakodnevnom životu i koje će biti održivije. U osnovi ste ekološki prihvatljivi prema numerologiji i vaša srećna boja je, naravno, zelena.

Broj 5: Ako je jedna stvar jasna ljudima sa brojem pet, to je da su emocionalna stabilnost i mentalno zdravlje na prvom mestu. Stoga je plava boja koja najbolje prenosi mir u vremenima krize i konfuzije.

Broj 6: Nedostatak kontrole nad onim što kažu jedna je od njihovih najvećih slabosti. Oni sa brojem šest su prirodno eksplozivni ljudi. Da biste sprečili njihov karakter da ih dovede u nevolje, ključno je da se okružite mirnom i neutralnom bojom poput bele.

Broj 7: Ljubomorni ste, ali imate dobro srce. Kako biste sprečili da nesigurnost uništi vaše samopoštovanje i sreću, pomaže vam ljubičasta boja. Ovaj broj je povezan sa duhovnom zaštitom.

Broj 8: Oni sa brojem 8 moraju početi da štede i prestanu da troše nekontrolisano. Veća samokontrola nad vašim finansijama doneće vam mentalni i ekonomski mir. Za otvaranje puteva, zlatna boja je najbolja opcija.

Broj 9: Svi sa brojem 9 su osetljivi, ljubazni i veoma empatični ljudi, uvek spremni da pomognu. Međutim, ponekad zaboravite na sebe. Dakle, ako imate ovaj broj i pitate se koja je vaša srećna boja, to je ružičasta! Ova nijansa će vam pomoći da poboljšate svoj odnos sa sobom.

(Krstarica)