Nokti vas odaju: Evo šta oblik, dužina i boja laka govore o vama

Samo nekoliko pogleda na ženske nokte može vam otkriti da li se osoba stara o svom izgledu, da li je aktivna, nervozna ili ljubomorna

Lepi i zdravi nokti nisu samo estetski dodatak, već mogu otkriti mnogo o stanju celog organizma. U ovom tekstu otkrivamo kako oblik, dužina i boja noktiju mogu otkriti karakter i stil žene.

Dugi nokti obično su uredni, vešto nalickani i elegantni, što ukazuje na ženu koja izbegava kućne poslove i fizičke aktivnosti.

Nadograđeni nokti, poput veštačkih nadogradnji, mogu otkriti ženu koja je posesivna i skloni ljubomori. Ponekad se ovakve žene osećaju nezadovoljno svojim izgledom i teže promenama kako bi postigle željeni izgled.

Kratki nokti ukazuju na ženu koja ceni urednost, iskrenost i samopouzdanje. Ona zna šta želi i nije joj strano da se lati krpe ili da se obuče elegantno.

Izgrickani nokti ukazuju na nervoznu osobu s izraženim promenama raspoloženja. Ova osoba može biti veoma emotivna i uplašiti i najhrabrije svojim naglim reakcijama.

Takođe, boja laka za nokte koju žena odabere može otkriti neke karakteristike o njenom stilu i ličnosti:

Roze boja: Šik, seksi i odvažna.

Žuta boja: Pomalo boem i rokerka s jedinstvenim osećajem za stil.

Narandžasta boja: Srećna, ženstvena i sklona flertovanju.

Zelena boja: Energična, komunikativna i živahna.

Bela boja: Klasična, samopouzdana i odlučna u svojim stavovima.

Crvena boja: Elegantna, strastvena i romantična. Možda se priprema za sastanak i želi poslati poruku iskrenosti.

Plava boja: Mlada, zabavna i spremna za nove izazove. Prati trendove, ali ostaje čvrsto na zemlji.

Zlatna boja: Poznaje modu i hrabro kombinuje moderne i starinske komade.

Ukratko, nokti i boja laka na njima mogu nam otkriti mnogo o osobnosti i stilu žene, pa sledeći put kada zadržite pogled na ženskim rukama, možete saznati više nego što mislite.

(Krstarica)