Reakcije na Jokićev rekord karijere – Durent: On je jednostavno nestvaran

Finiks je odbranio oba meča na domaćem terenu, pa je rezultat u seriji koja se vraća u Denver 2:2.

„On je nestvaran. Osećao sam se da je svaki šut koji je uzeo bio lak, samo je igrao u ritmu u kom ne može da mu se parira. Igrajte flaster nad njim i stalno će poentirati, mrzim kad to radi“, rekao je Durent na konferenciji posle meča i dodao da njegovi šutevi izgledaju nesvakidašnje.

„On tako nesvakidašnje šutira, imate osećaj kada šutira da će promašiti, ali zapravo pogađa bez koske. On je neverovatan, nosio je Denver čitavo veče, a i taj njegov pik-end-rol sa Marijem je jako teško zaustaviti“ zaključio je krilni košarkaš Finiksa.

Košarkaš Atlanta hoksa Trej Jang na Tviteru je bio kratak i jasan.

„Tamo su bili momci koji su stvarno igrali košarku“, napisao je na Tviteru, aludirajući na rekord karijere Nikole Jokića, ali i odlične partije Durenta i Bukera koji su ubacili po 36 poena.

Nekadašnja zvezda lige i jedan od najzanimljivijih košarkaša za gledanje Medžik Džonson takođe je na Tviteru pohvalio partiju Nikole Jokića.

„Superzvezda Denvera Nikola Jokić ima nestvarnu partiju iza sebe, uprkos porazu ubacio je 53 poena uz više od 10 asistencija. Šta da kažem više, Nikola je jedan loš, loš momak“ u pozitivnom smislu napisao je Džonson.

(RTS)