Košarkaši Zvezde gostuju kod ekipe Zadra

Crvena zvezda vodi 1:0 u seriji jer je u prvom meču koji je odigran u Beogradu ubedljivo trijumfovala nad Zadrom 100:73.

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da će njegovi košarkaši u utakmicu sa Zadrom ući kao da je ukupan rezultat 0:0 u seriji.

„Očekuje nas dobra ekipa, koja igra dobru košarku, nema pritisak, ima najkorisnijeg igrača lige – Luka Božić, i igra pred svojom publikom. Želimo pobedu i maksimalno ozbiljno moramo da pristupimo ovoj utakmici da odigramo čvrsto i dobro. Krećemo u ovu utakmicu kao da je 0-0 u seriji“ izjavio je Duško Ivanović.

Zadar je u prvom meču koje su ove dve ekipe igrale od početka sezone trijumfovao nakon triler završnice 98:96. Ostala dva puta Zvezda je izašla kao pobednik ubedljivim rezultatima.

Pobednik ove serije igraće protiv ekipe Budućnosti koja je u nedelju 7. maja nadoknadila 19 poena zaostatka i uspela da savlada Megu 82:80. Podgoričani su se tako sa 2:0 plasirali u polufinale regionalne lige.

Tok meča između Zadra i Zvezde koji se od 17 časova igra u Dvorani „Krešimir Ćosić“ možete iz časa u čas pratiti na našem portalu.

(RTS)