Jokić za RTS: Ovo je samo jedna od sedam utakmica, moramo mnogo bolje u narednoj

Minesota je predvođena Entonijem Edvardsom uspela da pobedi Denver na gostujućem terenu i dođe do brejka na početku polufinalne serije Zapadne konferencije NBA lige.

Jokić je na konferenciji za medije nakon meča rekao da je utakmica bila veoma interesantna, te da Minesota ima odličan tim.

„Utakmica je bila sjajna i veoma interesantna. Obe ekipe su imale dobre periode igre i bio je egal sve do četvrte četvrtine kada su oni napravili prednost i tako pobedili. Imaju sjajnu ekipu i defanzivno i ofanzivno i nadamo se da ćemo odigrati mnogo bolji naredni meč“, odgovorio je Jokić na pitanje dopisnika RTS-a Aleksandra Žigića.

Zatim je dodao da je u pitanju samo jedna od sedam utakmica i da će njegova ekipa morati da odigra mnogo bolju odbranu u narednom duelu.

„Ovo je samo jedna od sedam utakmica, ali tako obično govori onaj koji izgubi. Voleo bih da smo mi pobedili i da su oni rekli ovo što sam ja. Moramo da budemo mnogo bolji defanzivno u narednom meču, jer su dali veliki broj lakih koševa u drugom poluvremenu“, izjavio je Jokić.

Trener Nagetsa Majkl Meloun izjavio je da je Minesota mnogo bolji tim nego prethodne godine, kada ih je Denver izbacio u prvoj rundi plej-ofa, kao i da je njegovom timu u drugom poluvremenu u nastavku nedostajalo snage i koncentracije.

Naredni meč igra se u noći između ponedeljka i utorka u 4.00 po srednjoevropskom vremenu.

(RTS)