Tuhel: Nismo imali sreće protiv Mančester sitija, Turpan je sudio za šesticu

Bajern i Mančester siti odigrali su sinoć 1:1 u revanš meču četvrtfinala LŠ, ali je engleski tim izborio polufinale najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja, pošto je u prvom duelu slavio sa 3:0.

„Dve stvari nisu bile na nivou, a to su teren i sudija Klemon Turpan. On je sudio za šesticu. Zadovoljan sam kako smo odigrali oba meča. Bili smo ravnopravan rival najjačem timu u Evropi, a Mančester siti je u ovom trenutku u dobroj formi. Sinoć smo ih više namučili nego u Mančesteru, ali za 180 minuta nismo imali nimalo sreće“, rekao je Tuhel.

Navijači Bajerna su na meču sa Mančester sitijem istakli parolu, koja je bila upućena izvršnom direktoru Oliveru Kanu i sportskom direktoru Hasanu Salihamidžiću.

„Ciljevi mogu da budu promašeni, ali vrednosti kluba ne mogu i ne smeju. Ispitajte politiku vođenja kluba“, pisalo je na transparentu navijača Bajerna.

Kan je najavio da će Tuhel ostati trener Bajerna.

„Videli smo sinoć jednu sjajnu devetku, ali ona (Erling Haland) nije igrala za nas. Malo je u svetu napadača kao što je Robert Levandovski. Da smo prvi stigli do gola, šanse bi nam porasle i bilo bi vrlo neprijatno za Mančester siti. Sve ćemo da analiziramo na kraju sezone, siguran sam da ćemo da budemo uspešni sa Tuhelom“, istakao je Kan.

 

(RTS)