FK Crvena zvezda: Besplatan ulaz na proslavu titule 25. maja

Crvena zvezda je 25. maja od 19 časova domaćin timu Čukaričkog u poslednjem kolu nacionalnog prvenstva i na tom meču će prirediti proslavu osvajanja šampionske titule na koju je pozvala sve navijače.

„Fudbaleri Crvene zvezde su sedmu godinu zaredom osvojili titulu prvaka. Priliku da pozdrave šampione svi zvezdaši će imati 25. maja od 19 časova, kad će odlukom kluba kapije stadiona ‘Rajko Mitić’ biti otvorene za sve Zvezdine navijače. Crveno-beli su i tokom sezone 2023/24 imali sjajnu podršku 12. igrača. Zvezdaši su u stopu pratili prvotimce našeg kluba, koji su ih radovali prikazanim igrama i usrećili ih osvajanjem 35. šampionske titule u istoriji kluba“, stoji u saopštenju na sajtu Zvezde.

Dalje se ističe da je Crvena zvezda nastavila dominaciju, a pune tribine protiv Čukaričkog u poslednjem kolu bi na pravi način zaokružile još jednu uspešnu sezonu.

„Na pobedničkom postolju će svi zaljubljenici u crveno-bele boje moći da vide i šefa stručnog štaba – Vladana Milojevića, koji se u decembru 2023. godine vratio na Marakanu i nastavio da niže uspehe u voljenom klubu. Zvezdaši, vidimo se na Marakani!“, zaključuje se u klupskoj objavi.

(RTS)