Natho nakon poraza od Čukaričkog: Derbi je derbi, tu važe drugačija pravila

Fudbaleri Čukaričkog savladali su u nedelju Partizan rezultatom 3:2 u meču 30. kola Superlige Srbije, pa crno-beli u plej-of ulaze sa sedam bodova manje od Crvene zvezde.

Do kraja prvenstva ostalo je da se odigra sedam kola, a Partizan u subotu od 18.00 časova gostuje Crvenoj zvezdi od koje nije izgubio ove sezone.

Fudbaler Partizana Bibars Natho kaže da on i njegovi sagrači nisu srećni porazom na Banovom brdu jer ne vole da gube, ali i istakao da će učiniti sve da pobede u večitom derbiju na najvećem stadionu u Srbiji.

„Nismo srećni jer ne volimo da gubimo. Za nepuna dva minuta smo postigli dva pogotka i vratili se, međutim primili smo gol u poslednjim sekundama. Iz ovog poraza moramo mnogo pouka da izvučemo. Imamo nedelju dana da se pripremimo za derbi. Derbi je derbi i tu važe drugačija pravila. Moramo da se pripremimo, da damo sve od sebe i dobijemo tu utakmicu“, rekao je Natho za sajt Partizana.

Crno-beli ove sezone nemaju poraz u duelima sa večitim rivalom. Pobedili su rezultatom 2:1 u Humskoj u decembru, a pre pet nedelja je bilo 2:2 na „Marakani“.

(RTS)