FK Partizan: Smena Duljaja jednoglasna zbog hitne stabilizacije

„Nakon analize rezultata u proteklom periodu i aktuelnog stanja i izveštaja sportskog direktora Ivice Kralja, svi članovi UO saglasili su se da je neophodno da se preduzmu hitne mere u cilju stabilizacije igre i rezultata“, navodi se u saopštenju Partizana posle sednice UO.

Ekipu Partizana će do kraja sezone da vodi dosadašnji pomoćni trener Albert Nađ.

„Pred ekipom su ključne utakmice u finišu takmičarske sezone, a kako aktuelni rezultati nisu u skladu sa zacrtanim ciljevima, doneta je odluka o promeni trenera. Ekipu će u preostalom delu sezone kao glavni trener predvoditi Albert Nađ, dosadašnji član stručnog štaba“, dodaje se u saopštenju crno-belih.

Duljaj je preuzeo Partizan krajem februara prošle godine, pošto je na klupi „crno-belih“ zamenio Gordana Petrića.

„Ovom prilikom Partizan želi da se zahvali Duljaju na svemu što je učinio za klub i da mu poželi sreću i uspeh u daljoj karijeri“, zaključuje se u saopštenju Partizana.

Fudbaleri Partizana su zabeležili četiri uzastopna poraza u svim takmičenjima.  „Crno-beli“ su poraženi na poslednja tri meča u Superligi Srbije i to od Čukaričkog, Crvene zvezde i TSC-a. 

Partizan je posle ovih neuspeha ugrozio drugo mesto na tabeli plej-ofa Superlige Srbije, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, jer ekipa iz Bačke Topole na trećoj poziciji ima četiri boda manje od crno-belih. Partizan je prošle nedelje eliminisan i u polufinalu Kupa Srbije od Crvene zvezde (0:2).

(RTS)