Čija je ono… Megan na Instagramu

Već nekoliko nedelja svetski mediji, a prvenstveno britanski, bave se slučajem misterioznog naloga Megan (@Meghan) na Instagramu.

Iz dana u dan sve je više pratilaca naloga koji je neaktivan, to jest nema nijednu objavu niti „vlasnik“ ikoga prati. Trenutno 104.000 ljudi prati Megan iako ne zna ko se krije iza cveća koje je na profilnoj fotografiji.

Tabloid Pejdž siks (Page Six), početkom avgusta, javio je da je u pitanju tajni nalog vojvotkinje od Saseksa koja je obrisala svoje privatne naloge na društvenim mrežama kada je ušla u kraljevsku porodicu.

Plan sa obnovljenim prisustvom na mrežama je, navodno, bio da se vojvotkinja Megan obraća pratiocima uživo putem Instagramove opcije Live, međutim, predomislila se i posvetila podkastu Arčitipovi (Archetypes – igra reči, to jest imena njenog sina Arčija i arhetipovi), koji je pokrenula pre 12 meseci.

Princ Hari i njegova supruga zajedno sa princom Vilijamom i princezom Kejt bili su deo grupnog naloga @KensingtonRoyal. Potom su vojvotkinja i vojvoda od Saseksa, takođe na Instagramu, otvorili @sussexroyal ali su nakon napuštanja kraljevske porodice prestali da koriste nalog.

Zvanične potvrde da je @Meghan nalog kojim se Megan Markl vraća na društvene mreže još nema.

Vojvotkinja već neko vreme pregovara sa brendovima o mogućoj saradnji i, navodno, priželjkuje da je za zaštitno lice odaberu luksuzni brendovi poput „Kartijea“, ali je to malo verovatno zbog toga što takve kuće imaju kraljevsku porodicu za dugogodišnje klijente i ne bi želeli da im se zamere.

(RTS)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike