Tom Holander, Tom Holand – svejedno… Britanski glumac greškom dobio milionski bonus mlađeg kolege

„Teško je jer sam ja pre njega počeo da se bavim glumom, ali je on neverovatno poznat. Iako se birokratski ne dešava često, u nevizuelnom kontekstu često nas mešaju“, rekao je Holander za tok-šou Lejt najt sa Setom Majersom.

Holander, koji je takođe poznat po ulogama u Piratima sa Kariba i Gordost i predrasude, u jednom trenutku je čak imao i istog agenta kao Holand.

Poznati voditelj ga je upitao i za slučajni bonus koji je greškom dobio dok je gledao predstavu u kojoj je igrao njegov prijatelj.

„Sedeo sam u publici nakon što sam upravo završio emisiju za Bi-Bi-Si za 30.000 funti sa čime ću taman da preguram godinu. Sedeo sam i razmišljao: „Ovo je divno, tako sam uspešan.“ Mislio sam da se malo našaim i pohvalim prijatelju kad se posle vidimo, a onda mi je tokom predstave stigla poruka“, prisetio se Holander.

Kada je pogledao poruku, shvatio je da se radi o platnom listu, namenjenom Holandu i označen kao prva tranša bonus od prihoda sa blagajne Osvetnika.

„Bila je to neveovatna količina novca. Nije to bila njegova plata, već samo bonus od prihoda. I to ne ceo bonus, već samo prvi deo. Bilo je to više novca nego što sam u životu video – sedmocifrena suma. Moje samozadovoljstvo brzo je nestalo“, našalio se britanski glumac.

(RTS)


Ostavite komentar