Tom Brejdi se zaposlio u avio-kompaniji

Sedmostruki šampion Superboula proširuje svoje poslovne poduhvate nakon karijere provedene u NFL-u. Tom Brejdi pridružuje se „Delta erlajnzu“ kako bi radio na internoj obuci zaposlenih, a istovremeno će se pojavljivati i u eksternim reklamnim kampanjama.

Američki avio-prevoznik naveo je u saopštenju da će Brejdi postati „strateški savetnik“ kompanije.

Brejdi će biti u posebnom partnerskom odnosu sa „Deltom“ kako bi za više od 90.000 zaposlenih u avio-kompaniji razvijao i birao „alate za timski rad“ i učestvovao u odabranim marketinškim kampanjama.

U svojoj prvoj godini, 46-godišnji bivši sportista radiće sa zaposlenima u „Delta erlajnzu“ na „uključivanju u rad kompanije, upoznavanju sa njenom kulturom i uranjanju u nju“ i pojavljivati se u serijalu video-klipova izvršnog direktora „Delte“ Eda Bastijana zajedno sa preduzetničkim liderima, filantropima i drugim biznismenima.

Iako detalji o partnerstvu nisu objavljeni, čini se da „Delta erlajnz“ želi da koristi Brejdija ne samo kao zaštitno lice kompanije u reklamama već i za nešto više, rekao je Alen Adamson, marketinški stručnjak i suosnivač konsultantske kuće „Metafors“.

„Mlađi potrošači ocenjuju kao manje verodostojno i ubedljivo kada kompanija ili brend imaju slavnu ličnost u raznim snimcima. ‘Delta’ pokušava da pogleda kako da to interno iskoristi“, objašnjava Adamson.

Prema njegovoj proceni, Brejdi bi mogao da se pojavi na obukama i edukativnim treninzima zaposlenih kako bi govorio o timskom radu, prevazilaženju teškoća i boljem snalaženju u nepredviđenim situacijama.

Penzionisani kvoterbek se poslednjih godina sve više uključuje u poslovne poduhvate koji i nemaju toliko veze sa sportom.

Osnovao je kompaniju za zdravlje i velnes „TB12 Sports“, a uspešni sportista koji je bio u braku sa manekenkom Žizel Bundšen, takođe je vlasnik medijske kompanije i linije odeće „Brejdi brend“ (Brady Brand).

Kada je o sportu reč, manjinski je vlasnik britanskog fudbalskog kluba „Birmingem Siti“, a ima investicije i u piklbolu, kao i u prvom prvenstvu u trkama električnih čamaca.

Očekuje se da će Brejdi ući i na teren sportskih emitera, jer je 2022. godine potpisao ugovor sa Foks sportsom koji je navodno vredeo 375 miliona dolara za period od 10 godina.

(RTS)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike