Šou se nastavlja – Elen Dedženeris ponovo na sceni, „bolja” posle dve godine pauze

Mnogi su je nazivali najomraženijom osobom šou-biznisa, ali ona je ipak odlučila da se vrati i nastavi sa tok-šou emisijama.

„Izbačena sam iz šou-biznisa jer sam ‘zla’”, govorila je Elen Dedženeris o svom kontroverznom napuštanju televizije i svoje autorske emisije.

Svetsku slavu je stekla kao voditeljka sitkoma „Elen”, koji je nagrađen Emijem, kao i tok-šou emisijama koje su osvojile brojne nagrade. Mada u njenoj umetničko-zabavnoj priredbi učestvuju pevači ili igrači, neki od gostiju bili su i „obični” ljudi.

Elen je bliska prijateljica sa Mišel i Barakom Obamom i Oprom Vinfri, protivnik je Donalda Trampa.

Popularna komičarka imala je problema sa svojim timom u radu na popularnoj emisiji „Šou Elen Dedženeris”, zaposleni su se žalili na naelektrisanu atmosferu na snimanjima, da je rasista, da se nedolično ponašala kao i njeni producenti.

Posle razgovora sa zaposlenima donet je izveštaj o ponašanju na radnom mestu i etici prema zaposlenima.

Nekoliko zaposlenih se plašilo da ode na bolovanje zbog straha od osvete Elen i njenih producenata. Tada su otpuštena tri vrhunska producenta, a Dedženerisova se izvinila zaposlenima uz obrazloženje da nije bila svesna svog ponašanja jer je preuzela odgovornost za sve što se dešava u emisiji.

Komičarka radi na novom projektu nazvanim „Ellen’s Last Stand Up Tour“, koji bi trebalo da se pojavi i na platformi „Netfliks”.

Nedavno je povodom povratka na scenu rekla:

„Nije me briga šta drugi ljudi misle o meni i shvatila sam… rekla sam to na vrhuncu popularnosti.”

Elen je teške situacije rešavala humorom, i kada je tešila majku posle razvoda braka, i kada se borila sa depresijom.

U mladosti je radila kao konobarica, sobarica, hostersa, a dve njene partnerke tragično su završile život.

(RTS)