Slaven Došlo: Ideja mi je da se zabavimo, da svima bude prijatno tokom večeri Pesme za Evroviziju

Ko će predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizije u Malmeu znaće se 2. marta. Već sada se zna da će glumac Slaven Došlo biti voditelj naše Pesme za Evroviziju.

Kako je istakao glumac gostujući u Beogradskoj hronici, dobio je poziv iz RTS-a da vodi ovogodišnju Pesmu za  Evroviziju.

„Pomislio sam da bi to baš bilo dobro i zanimljivo, a sledeća misao mi je bila da radim predstavu koja treba da izađe 15. marta. Uz malo usklađivanja i premišljanja sve smo dogovorili“, rekao je Slaven Došlo.

Sve češće se u ulozi voditelja pojavljuju glumci.

„Biti voditelj je drugačije od pozorišta, od glume, jer postoji proces priprema. To je jedan šou koji ima svoju strukturu i svoje zakonitosti, pa ću morati da se prilagodim voditeljskoj ulozi“, rekao je glumac

Dodaje da pretpostavlja da postoje pravila koja treba ispoštovati, ali veruje da postoji prostor za spontanost.

„Ideja mi je da se zabavimo, da svima bude prijatno. To je veče koje je posvećeno muzici, zabavi i ne vidim zbog čega bi smo bili suviše ozbiljni. Ni u mom karakteru nije da sam naročito striktan. Videćemo“, rekao je glumac Slaven Došlo.

Voditeljke 68. Pesme Evrovizije u Malmeu biće holivudska i švedska glumica Malin Okerman i Petra Mede, švedska glumica i komičarka koja je već dva puta vodila najveće evropsko muzičko takmičenje.

(RTS)


Ostavite komentar