Siva tip-top elegancija dve kraljice u istim cipelama 

Holandska kraljica Maksima i belgijska kraljica Matilda s pravom važe za najelegantije pripadnice kraljevskih porodica. Popularni M&M dvojac ovih dana je ponovo opravdao epitet koji nosi. Obe su se pojavile u savršenim sivim kombinacijama od glave do pete, noseći pritom čak i – iste cipele.

Nije tajna da dve kraljice imaju priličan broj istih odevnih predmeta, aksesoara i obuće u svojoj garderobi. Za savršene sive zimske autfite, obe su se opredelile za identične elegantne svetlosive salonke Đanvito Rosi, od antilop kože, sa visokom štiklom.

Supruga belgijskog kralja Filipa ih je, na službi posvećenoj pokojnim članovima belgijske kraljevske porodice u Lekenu, uklopila uz izvanredan vuneni kaput sa širokim bauš rukavima modne kuće Natan, haljinu i šešir u istoj nijansi Fabijen Delvinj. 

Samo pet dana ranije iste cipele, sivu boju i istu modnu kuću odabrala je i supruga holandskog kralja Vilema-Aleksandera. Ona je sive pantalone šireg kroja ukombinovala sa interesantnom plisiranom bluzom od svile u tonu i svojim omiljenim odevnim predmetom – dugom pelerinom malo tamnije nijanse.

Maksima se u sivom od glave do pete pojavila nedavno i prilikom posete Ajndhovenu. Ponovo Natan kaput klasičnih revera, sa suknjom i rolkom iste boje, uz atraktivnu srebrnu ogrlicu, učinili su ovaj kraljevski autfit tip-top elegancijom u hladnim zimskim danima.

(RTS)