Sestra princeze od Velsa kao „manekenka“ za kupaće kostime  

Dok je britanska javnost zabrinuta zbog zdravstvenog stanja princeze od Velsa, koja se još oporavlja od operacije abdomena i vratiće se redovnim kraljevskim dužnostima tek posle Uskrsa, fotografije njene sestre sugerišu da razloga za brigu nema.

Pipa Midlton se već duže sa porodicom odmara i uživa na Karibima, gde roditelji njenog supruga imaju luksuzan hotelski kompleks. Ne ustručava se da pokaže sportski mišićavo telo u minimalnim kupaćim kostimima, koje poput manekenke menja, na radost paparaca, koji se tu „slučajno“ zadese. 

Beli, zeleni, plavi, boje kože… u poslednjih nedelju dana britanski mediji su prebrojali da je izmenjala kupaće kostime i naočare u vrednosti od najmanje 2.000 funti.

Iako u sebi nema ni kapi kraljevske krvi, zbog rodbinskih veza sa britanskom kraljevskom porodicom redovno je tema Instagram postova pratilaca kraljevske mode, pogotovo kad je oskudno odevena.

Kao majka troje male dece, 40-godišnja Pipa očigledno uživa u tome da pokaže svoju fizičku formu, pa njene fotografije dok skače u vodu ili pliva sa decom pune stupce svetskih tabloida. Malo egzibicionizma i medijske pažnje nije na odmet, bar dok se sestra ne vrati s bolovanja i preuzme „tron“. 

(RTS)