Robert De Niro sedmi put postao otac u 79. godini

U razgovoru sa ET Kanada, 79-godišnji dobitnik Oskara otkrio je da je dočekao sedmu bebu pričajući o roditeljstvu i svom najnovijem filmu, O mom ocu.

„Mislim, nema načina da se to zaobiđe sa decom. Ne volim kada sam prinuđen da postavljam pravila i slične stvari. Ali, (ponekad) jednostavno nemaš izbora“, objasnio je De Niro. „Svaki roditelj bi, mislim, rekao istu stvar. Uvek želite da uradite pravu stvar za decu i da im date prednost, ali ponekad ne možete.“

Kada je novinar pitao De Nira o njegovih šestoro dece, on ga je ispravio, rekavši: „Sedmoro, zapravo.“

„Upravo sam dobio bebu“, podelio je novost, iako nije naveo više detalja o najnovijem članu porodice ili partnerki sa kojim je dočekao bebu broj sedam.

Dobitnik Oskara ima šestoro dece iz prethodnih veza. De Niro i njegova prva supruga Dajana Abot roditelji su ćerke Drine (51) i sina Rafaela (46). Godine 1995. sa svojom bivšom devojkom, modelom i glumicom Tuki Smit, dobio je blizance Džulijana i Arona (27). De Niro takođe ima sina Eliota (24) i ćerku Helen Grejs (11) sa bivšom ženom Grejs Hajtauer.

Sada već deda, De Niro je rekao da je najbolja stvar koju roditelj ili deda i baka mogu da urade za svoju decu jeste da ih podstaknu da ostvare svoje snove.

(RTS)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike