Norveška princeza i šaman će konačno pred oltar – zakazan datum venčanja   

Za narednu, 2024. godinu, zakazano je već jedno kraljevsko venčanje. I to ne makar kakvo, ono najintrigantnije! Norveška princeza Marta Luiz, ćerka kralja Haralda i starija sestra prestolonaslednika Hokona objavila je na svom Instagram profilu datum kada će i formalno reći sudbonosno „da“ svom vereniku, Amerikancu Dureku Veretu, holivudskom guruu i samozvanom šamanu, sa kojim je godinama u vezi.

Venčanje će biti održano 31. avgusta sledeće godine u hotelu Union, u bajkovitom ambijentu Geirangerfjorda na zapadu Norveške.

„Durek Veret i ja sa zadovoljstvom objavljujemo da će se naše venčanje održati u istorijskom hotelu Union u Geirangeru 31. avgusta 2024.“, piše u princezinoj objavi, u kojoj su ona i njen verenik prigodno odeveni – ona u romantičnoj dugoj beloj haljini, a on u roze odelu.

„Geiranger je čuven po svom spektakularnom fjordu i dramatičnim planinama i na Uneskovoj je listi svetske kulturne baštine…Srećni smo što ćemo moći da proslavimo našu ljubav u predivnom ambijentu Geirangera i što ćemo okupiti naše najmilije na mestu koje je tako bogato istorijom i intenzivnim iskustvima prirode. Geiranger je savršeno mesto da prigrlimo našu ljubav. “

Život 51-godišnje princeze Marte Luiz konstantno je pod budnim okom norveške javnosti, posebno zbog njenih afiniteta prema paranormalnim pojavama, tvrdnji da priča s anđelima, a pogotovo otkako je ova razvedena majka tri ćerke, čiji je prvi suprug izvršio samoubistvo, u vezi sa tamnoputim američkim guruom, koji ima brojne sledbenike u Holivudu.

Par je prošlog leta objavio veridbu koju je kraljevska porodica prihvatila, ali je u novembru saopšteno da princeza više neće predstavljati kraljevsku kuću i da budući bračni par nema pravo da koristi i pominje kraljevsku porodicu na svojim kanalima na društvenim mrežama i u komercijalne svrhe. Kralj je dozvolio da Marta i dalje nosi titulu princeze.

Bez obzira na negativne komentare i odijum jednog dela javnosti, princeza i njen budući suprug na društvenim mrežama redovno postavljaju detalje iz svoh života na kojima se vidi koliko su srećni kada su zajedno, a ne možemo a da ne primetimo i da je Marta Luiz sve lepša, što takođe govori o tome da je Durek Veret za nju očigledno pravi izbor. 

(RTS)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike