Niko nije verovao, ali Dženifer Lopez i Ben Aflek stigli do godišnjice braka

Lopezova je objavila nekoliko fotografija na društvenim mrežama, sećajući se dana venčanja uz poruku: „Na današnji dan pre godinu dana“.

U obnovljenu vezu para poznatog po nadimku Benifer malo ko je verovao. A predviđanje brze propasti braka postalo je uobičajeno čim su se vančali prošle godine na velikom imanju na periferiji Savane, u američkoj saveznoj državi Džordžiji.

Predstojeći deveti studijski album Dženifer Lopez nazvan je This Is Me… Now, a jedna od pesama, bez sumnje, posvećena je njenom suprugu jer nosi naziv Dear Ben II.

Džej-Lo je 2002. godine objavila album This is Me…Then, a na njemu je i Dear Ben, ljubavna pesma o Benu Afleku.

Njih dvoje tada su bili vereni, ali su se ubrzo rastali. Gotovo 20 godina kasnije, posle brakova sa drugim ljudima i dece, obnovili su emotivnu vezu.

Aflek i Lopezova su se venčali u prisustvu najbližih u Las Vegasu u julu 2022. godine, a zatim su u avgustu napravili veliko svadbeno veselje.

Oskarovac Ben Aflek 15. avgusta proslavio je 51. rođendan. Njegova supruga poželela mu je sreću na njegov dan uz snimak na kojem pevaju u kolima uz pesmu Sema Kuka (What a) Wonderful World.

(RTS)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike