Nik Vujičić stiže u Novi Sad

Samuil Petrovski, organizator događaja i direktor EUS-a, istakao je da je Nika upoznao u SAD, u Kaliforniji 2011. godine.

 „Nik se iz Australije preselio u Ameriku. Tada smo pričali kako bi izgledali njegovi nastupi i predavanja u Srbiji. 2012.godine, Nik je prvi put Nik je gostovao u Sava Centru i u Novom Sadu. Imali smo i podrške medija, a Novak Đoković je snimio i video sa Nikom i pozvao ljude da posete njegovo predavanje“, istakao je Samuil Petrovski.

Ističe da je zakazano gostovanje u Novom sadu nazvano „Veče sa Nikom Vujičićem“.

„Zbog svih ovih događaja koje smo imali u proteklih nekoliko meseci, Nik će govoriti o porodici, o društvenim vrednostima, govoriće o svom životu, o vršnjačkom nasilju. Napisao je knjigu o vršnjačkom nasilju pod naslovom Ostani jak“, rekao je Petrovski.

Ističe da su Nikovi roditelji poreklom iz Vojvodine iz Bele Crkve i Vršca. Voli Srbiju i njegova predavanja su besplatna.

„Nik ima želju da otvori svoju fondaciju u Srbiji da bi mogao da pomaže, pa će imati i razgovore sa nekim od predstavnicima vlade“, naveo je Samuil Petrovski, organizator događaja i direktor EUS-a.

(RTS)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike