Mark Zakerbeg na operaciji posle treninga, okršaj sa Maskom ipak, ne dovodi u pitanje

Generalni direktor „Meta“ platforme i entuzijasta u mešovitim borilačkim veštinama, objavio je na društvenim mrežama da je pokidao jedan od prednjih ukrštenih ligamenata dok je trenirao za meč zakazan početkom sledeće godine.

Fotografija koju je objavio na Instagramu prikazuje milijardera kako leži u bolničkom krevetu sa podignutim zavijenim levim kolenom, i sa protezom.

„Pocepani su mi ligamenti i upravo sam imao operaciju. Zahvalan sam doktorima i timu koji brinu o meni. Trenirao sam za takmičarsku MMA borbu početkom sledeće godine, ali sada je to malo odloženo. Još uvek se radujem što ću to učiniti nakon što se oporavim. Hvala svima na ljubavi i podršci“, objavio je Zakerberg na Instagramu.

Zakerberg, koji je u maju završio svoj prvi turnir u džiu džicu, ranije je objavio novosti o treninzima borilačkih veština. Pre nekoliko nedelja, on je na Instagramu podelio fotografiju svog lica izbliza na kojoj se vide modrice oko nosa i ispod očiju, koje je pripisao borbi koja se „malo izmakla kontroli“.

Osnivač „Fejsbuka“ i Elon Mask su ovog leta bili u žiži interesovanja javnosti nakon što su dogovorili lično sučeljavanje krajem juna. Dva najistaknutija svetska tehnološka milijardera pristali su da se bore jedan protiv drugog na borilištu ultimat fajta u Vegas „Oktagonu“.

Mask je u jednom trenutku rekao kako se sprema dizanjem tegova. Ali u avgustu, izvršni direktor „Tesle“ objavio je na društvenim mrežama da će mu možda biti potrebna operacija pre nego što dođe do okršaja.

Ubrzo nakon toga, Zakerberg je objavio da je spreman napisavši: „Ako Elon postane ozbiljan u vezi sa pravim datumom i zvaničnim događajem, on zna kako da me kontaktira. Inače, ja nastavljam, fokusiraću se na takmičenje sa ljudima koji ozbiljno shvataju sport“.

(RTS)


Ostavite komentar