Majka Luisa Rubijalesa hitno prebačena u bolnicu nakon tri dana štrajka glađu

Anheles Behar gladovanjem traži pravdu za svog sina, to jest da Dženifer Ermoso, fudbalerka koju je Rubijales poljubio slaveći trijumf Španije na Svetskom prvenstvu u fudbalu, „kaže istinu“ o tome šta se dogodilo. 

Tokom štrajka Beharova je samo jednom prekinula ćutanje da bi dala izjavu medijima, koji sa posebnom pažnjom prate sve što se dešava u crkvi u Motrilu, gde se Rubijalesova majka zaključala.

Televizijski novinari i agencije širom sveta izveštavaju o slučaju, pa je nestrpljenje pred njeno novo pojavljivanje pred novinarima bilo ogromno.

Paroh Crkve Divine Pastore, u kojoj je Anheles bila, najavio je da će se ona obratiti medijima u sredu u 18.15.

Međutim, sam sveštenik izašao je pred novinare nekoliko minuta nakon zakazanog termina i objasnio da je Rubijalesova majka hitno prebačena u bolnicu zbog „zdravstvene krize“.

„Moram da vas obavestim da je imala krizu, stanje joj se pogoršalo i morali smo hitno da je odvedemo kod lekara. Morala je u bolnicu, jer je već bila iscrpljena i sa problemima i to ne samo psihičkim”, istakao je sveštenik Antonio, iznenadivši novinare koji su se nalazili pred vratima crkve.

Sveštenik je potom opisao zdravstveno stanje Anheles Behar: „Osećala se veoma loše, imala je mučninu, vrtoglavice, rekla je da je primetila da joj srce nepravilno kuca i odlučila je da bi bilo najbolje da je odvedemo u bolnicu“.

Prema njegovim rečima, majka Luisa Rubijalesa je izašla iz crkve na sporedni izlaz, izbegavajući na taj način kamere. Prebačena je Bolnicu Santa Ana de Motril.

Upitan da li je Rubijalesova porodica upoznata sa razvojem događaja, Antonio je naglasio da su obavešteni, ali da nema informaciju o tome da li je neko došao kod nje u bolnicu.

(RTS)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike