Kraljevski banket u Versaju – Kamila nikad lepša, Mik Džeger, Hju Grant i noge Šarlote Genzbur 

Kraljevski banket u Versaju u čast kralja Čarlsa i kraljice Kamile bio je događaj godine u Francuskoj, okupivši sam krem francuskog i britanskog društva. 

Dugo očekivana poseta,  planirana još za mart, ali odložena zbog masovnih protesta u Francuskoj zbog penzione reforme, konačno je realizovana. Kralj i kraljica borave tri dana u Parizu i Bordou a, kako tradicija nalaže,  prvog dana posete domaćin je priredio svečani banket.

U bajkovitom ambijentu zamka Versaj sve je sijalo od glamuroznih toaleta, dok su crvenim tepihom prošetale zvanice – poznati umetnici, glumci, muzičari, sportisti, biznismeni.

Kraljica Kamila nikad nije bila u bolje stilizovanom izdanju, primetili su pratioci kraljevske mode, obučena u dugu Diorovu haljinu sa ogrtačem,  ponoćno-plave boje, ukombinovanu impresivnim safirnim setom ogrlice, narukvice i minđuša kraljice Elizabete. Izbor francuske modne kuće bio je svojevrsni omaž domaćinima. 

Decentnim stilom nije zaostala ni prva dama Francuske, Brižit Makron, izabravši dugu haljinu istog brenda i gotovo iste teget nijanse kao Kamila, sa svetlucavim detaljima na pojasu, oko vrata i ruku.

Neki mediji su prokomentarisali da je stvorena nova „britansko- francuska“ alijansa.

I ostale zvanice na banketu pokazale su svoje najglamuroznije izdanje.

Glumac Hju Grant došao je sa suprugom,  švedskom producentkinjom Anom Elizabet Eberstajn, a legendu Rolingstonsa pratila je partnerka Melani Hemrik.  

Stilom se naročito istakla supruga milijardera Bernara Arnoa, francuska pijanistkinja Elen Mersje, u dugoj zelenoj haljini sa ogrtačem i smaragdnim minđušama. 

Arsen Venger, Didije Drogba i Patrik Vijera predvodili su „ekipu“ iz sveta fudbala. 

Posebno seksi izdanje pokazala je Šarlot Genzbur, čija je crna duga haljina sa dubokim šlicom potpuno otkrivala njene savršeno izvajane noge. 

Aparati su samo škljocali dok je 51- godišnja glumica, ćerka čuvenog francuskog kantautora Serža Genzbura i nedavno preminule britanske glumice Džejn Birkin, prošetala crvenim tepihom Versaja,  dokazujući da je mnoge fizičke atribute nasledila od svoje majke.

(RTS)


Ostavite komentar