Jedinstvena monografija „Novak Đoković“ predstavljena na Sajmu knjiga

Serija knjiga iz kompleta monografije prikazuje put neverovatne karijere srpske teniske zvezde, beležeći njegov uspon na vrh ATP rang-liste i njegovih rekordnih sedam sezona na tronu.

Posebna ograničena serija i regularna edicija knjiga objavljena u saradnji sa Novak Đoković Fondacijom Edicija knjiga pod nazivom „Novak Đoković“, koja kroz statistiku, izjave i fotografije prati sedam najboljih sezona svetskog broja jedan premijerno je prikazana u limitiranom formatu na teniskom turniru Srpska Open u Banjaluci. Sad je konačno na Sajmu knjiga u Beogradu predstavljena i široj čitalačkoj javnosti.

Na štandu „Hinton pablišinga“ u Hali 4 Beogradskog sajma, ljubitelji tenisa će imati priliku da se detaljnije upoznaju sa jedinstvenom monografijom koja je spojila Novak Đoković Fondaciju, Novaka Đokovića i teniske entuzijaste i pratioce prvog igrača sveta.

Ograničena serija knjiga je svojevrstan kolekcionarski primerak, sa posebnim serijskim brojem, luksuzno opremljen i zapečaćen. Pored ograničene serije, na sajmu je izložena i regularna edicija namenjena široj teniskoj publici.

Oba izdanja su objavljena u saradnji sa Novak Đoković Fondacijom i namenjena su podršci u radu Fondacije – koja je usmerena na rani razvoj dece i pružanje podrške vaspitačima, roditeljima i svim brižnim odraslim osobama u životima dece kroz svoje programe i projekte.

(RTS)


Ostavite komentar