Goranu Bregoviću bez objašnjenja zabranjen ulazak u Moldaviju

Organizatori Guitar Music Festival u Moldaviji već su objavili na društvenim mrežama izvinjenje što najavljeno Bregovićevo gostovanje otkazano i preneli njegovu izjavu u celosti.

 „Iskreno se izvinjavamo što Goran Bregović nije mogao da uđe u Republiku Moldaviju i neće moći da nastupi danas. Dobili smo prvu umetnikovu reakciju, koju je preneo njegov produkcijski tim:

„Dragi moji moldavski prijatelji,

Duboko se izvinjavam što danas nisam u mogućnosti da nastupim na Guitar Music Festival-u. Bili smo veoma razočarani kada nam nisu dozvolili ulaz u Moldaviju na aerodromu u Kišinjevu bez ikakvog zvaničnog objašnjenja.

Sa svojim muzičarima obilazim mnogo gradova širom Evrope i nikada nigde nisam imao poteškoća. Mnogo volim vašu zemlju i zadovoljstvo mi je da se odazovem prilici da nastupim u Moldaviji, posebno na tako živopisnom i jedinstvenom festivalu kao što je Guitar Music Festival.

Veoma mi je žao što sam ovog puta uskraćen za radost i zadovoljstvo da se pojavim pred vama. Ali mogu da vas uverim da ćemo zajedno sa mojim timom pokušati da obezbedimo da moji nastupi u Moldaviji sledeći put ne naiđe na prepreke. Radujemo se našim sledećim susretima!

S ljubavlju Goran Bregović“

(RTS)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike