Eva Mendez otvoreno o svom porodičnom životu i karijeri

Mendez je ispričala kako ona i njen suprug, Rajan Gosling, imaju dogovor da im život bude harmoničan i uravnotežen u svim segmentima. Rekla je da nije prestala da radi, ali nije snimala filmove jer bi morala da putuje.

Kao glumica, Eva Mendez je igrala mnogo različitih uloga. A prema jednoj od njenih ćerki, igra veoma posebnu ulogu svake noći kod kuće. Mendez i Rajan Gosling su roditelji dve ćerke, devetogodišnje Esmeralde Amade Gosling i dve godine mlađe Amade Li Gosling.

Poslednjih godina Mendez provodi dosta vremena kod kuće sa decom, dok se Gosling fokusirao na svoju glumačku karijeru. Nedavno je privukao veliku pažnju na dodeli Oskara kada je izveo numeru iz filma Barbi, Ja sam samo Ken, a već sledećeg dana prisustvovao je premijeri svog novog filma The Fall Guy.

Gosling je inače i sam četiri godine bio van Holivuda kako bi provodio vreme sa Evom i njihovim ćerkama između 2018. i 2021. godine.

Poslednji glumački projekat Eve Mendez bio je fantastično-misteriozni film Izgubljena reka iz 2014. godine za koji je scenario i režiju uradio njen muž.

Godine 2022, jasno je stavila do znanja u objavi na Instagramu da „nikada nije prestala da glumi“, već da je „želela da budem kod kuće sa svojim bebama, i na sreću moji drugi poslovni poduhvati su mi to omogućili više nego gluma“.

Napisala je i da „nije bila oduševljena stereotipnim ulogama koje su joj nuđene“, dodajući da je Izgubljena reka bio „projekat iz snova“ i „težak glumački zadatak“.

Od tada je glumila u seriji Ej-Bi-Si Kids Bluey i pojaviće se u seriji slavnih na Jutjubu Bluey Book Reads u maju.

U februaru, Mendez je na Instagramu podelila da ju je to što je majka dve devojčice inspirisalo da napiše svoju debitantsku slikovnicu Desi, Mami, i beskrajne brige, koja će biti dostupna na engleskom i španskom od 17. septembra.

Glumicu Evu Mendez mnogi smatraju jednom od najlepših žena sveta, mada se tokom njenog gostovanja u emisiji mogu primetiti promene na licu koje joj daju malo drugačiji izgled.

Iako je u intervjuu otkrila neke detalje iz privatnog života, na društvenim mrežama se najviše komentarisao glumičin izgled. Neki smatraju da je glumica preterala sa filerima, naročito na jagodicama i obrazima.

(RTS)


Ostavite komentar