Emili Blant: Htela sam da povratim posle poljubaca sa nekim glumcima

Tokom gostovanja u emisiji Hauard Stern šou, britanska glumica pričala je o tome kako radi na hemiji sa nekim kolegama, kao i da to ne zavisi samo od toga da li joj se neko dopada.

„Imala sam hemiju i sa ljudima koji mi se nisu dopadali i sa kojima mi nije bilo prijatno da radim“, rekla je Emili Blant, ali nije htela da otkrije njihova imena.

Kako kaže – čudna je to stvar.

„Ponekad imaš savršen odnos sa nekim, ali to ne izgleda dobro na ekranu. Hemija je čudna stvar. Ili je tu ili nije“, istakla je glumica.

Povodom nedavne izjave glumice En Hetavej da joj je traženo da poljubi preko 10 glumaca zaredom da bi režiseri procenili da li između njih „postoji hemija“, Stern je Emili pitao da li je ikada „želela da povrati“ posle poljupca sa nekim glumcem.

„Apsolutno“, odgovorila je Blant i dodala da je razvila tehnike za ljubljenje sa glumcima koji je ne privlače, ali je i navela da je imala lepa iskustva sa nekim glumcima, među kojima su Dvejn Džonson, Robert Dauni Džunior, Met Dejmon i Kilijan Marfi, prenosi britanski Tajms.

Hetavej je ranije izjavila da joj je 2000-ih godina traženo da poljubi preko 10 glumaca zaredom da bi režiseri procenili da li između njih „postoji hemija“, kao i da je to najgori način da se to proceni.

(RTS)