Devojka preminula uoči konceta Tejlor Svift u Rio de Žaneiru, pevačica se oglasila porukom na Instagramu

Dvadesetrogodišnjoj Ani Klari Benevides pozlilo je na stadionu Olimpijskom stadionu „Nilton Santos“ u Rio de Žaneiru, objavili su organizatori događaja. U saopštenju se navodi da je devojci na licu mesta ukazana medicinsta pomoć, pre nego što je prebačena u bolnicu Salgado Filjo, gde je preminula.

Oko 60.000 obožavalaca okupilo se na rasprodatom koncertu Tejlor Svift, na stadionu koji se nalazi daleko od plaža sa razglednica u naselju na severu grada.

Tejlor Svift se na svom Instagram storiju osvrnula na ovaj nemio događaj.

„Ne mogu da verujem da pišem ove reči, ali sa slomljenim srcem kažem da smo ostali bez obožavateljke uoči mog nastupa“, navela je pevačica. „Ne mogu čak ni da vam opišem koliko sam potresena zbog ovoga. Imam vrlo malo informacija osim što sam saznala da je bila tako neverovatno lepa i premlada.”

„Neću moći da govorim o ovome sa scene jer sam preplavljena tugom čak i kada samo pokušam da pričam o tome“, dodala je Sviftova. „Želim samo da kažem da duboko osećam ovaj gubitak i da moje slomljeno srce saoseća sa njenom porodicom i prijateljima. Ovo je poslednja stvar za koju sam mislila da će se dogoditi kada smo odlučili da ovu turneju dovedemo u Brazil.”

Okolnosti smrti su nejasne.

Ovo je bio prvi od tri koncerta Tejlor Svift u Rio de Žaneiru, u kome su izuzetno visoke temperature, kako navodi brazilski Nacionalni institut za merteorologiju.

Sviftova bi trebalo da nastupi u subotu i nedelju u Rio de Žaneiru pre nego što se uputi u Sao Paulo na još tri nastupa, navodi se na njenom sajtu.

(RTS)


Ostavite komentar