Deset najboljih kraljevskih stajlinga u 2023, a pobednica je…

Instagram profil Royal Fashion Police, koji tradicionalno prati kraljevsku modu, sumirao je rezultate i glasove iz prošle godine i objavio kojih deset modnih kombinacija je dobilo više od 98 odsto pozitivnih glasova njihovih pratilaca u 2023.

Ne iznenađuje što se stajling holandske kraljice Maksime našao na toj listi pet puta.

Ljubitelji mode nisu imali zamerke dvema haljinama koje je nosila tokom službene posete Belgiji: crvenoj, modne kuće „Natan“, sa šeširom Fabijen Delvinj, i žutoj asimetričnoj Jana Taminioa.

Besprekornim odabirom smatrali su i dve elegantne teget kombinacije u kojima se pojavila tokom jeseni, kao i romantičnu čipkastu belu haljinu iz dva dela Tori Berč.

Osim holandske kraljice, na listi se našla i nova danska kraljica Meri, u cvetnog lepršavoj haljini „Mos i Spaj“, koju je nosila ovog leta.

Crna elegantna kaput-haljina švedske prestolonaslednice Viktorije tokom posete Berlinu, kao i zeleni autfit prestolonaslednice Elizabete za paradu povodom belgijskog nacionalnog praznika, takođe su zapeli za oko pratiocima.

Na listi se našla i uvek besprekorno odevena Beatriče Boromeo, snaha Karoline od Monaka, u „Diorovoj“ svetloj strukiranoj haljini, nalik na holivudske dive iz pedesetih, na Pariskoj nedelji mode.

Gotovo stoprocentno „lajkovanje“ dobila je i bivša olimpijska takmičarka u konjičkom sportu, unuka kraljice Elizabete, Zara Tindal, kada se na jednoj privatnoj zabavi tokom leta pojavila u crnoj atraktivnoj asimetričnoj haljini u „Karmen“ stilu Rebeke Valans.

(RTS)


Ostavite komentar