Branka Petrić – glumica neverovatne energije, životne mudrosti i vedrine, priprema nove projekte

Glumica neverovatne energije Branka Petrić je gostujući u Beogradskoj hronici istakla da bi je radovalo da se nastavi snimanje serije „Poziv“ jer bi to značilo da će njena snaha Snežana Bogdanović i Uliks Fehmiju doći ponovo ovde i da će biti malo duže sa njima. Kada oni nešto ovde snimaju, onda sam jako srećna.

„Pošto sam ja prva saznala da ću snimati taj jedan dan majku Mire Joković, zbog čega mi je jako drago, kao i da je ona došla posle toliko vremena i odigrala tu svoju tako savršenu ulogu. Svaki kadar kad je ona tu, diše i pun je života.Tek posle mesec dana, meni kažu Uliks i Snežana, „mama, znaš li, mi ćemo doći i snimamo seriju Poziv“.

Nastavak snimanja i premijera predstave u Novom Vinodolskom

Glumica ističe da bilo divno da se snima nastavak serije „Poziv“. Zna se da to nije lako smisliti, da opet bude dobro kao što je bila prva sezona serije.

Predstava „Otočka terca“ premijerno je izvedena u rodnom mestu glumice, Novom Vinodolskom. Branka Petrić igra ulogu mlade glumice.

„U toj predstavi sam kao riba u vodi, jer to je moje rodno mesto. Svakog leta idem tamo.Pre dve godine, jedan mladi novinar, Ante Peričić, rekao mi je da glumim 60 godina, a nikada nisam meštanima Novog Vinodolskog pokazala šta ja to radim celog života“, rekla je glumica.

Ističe da je napisan jedan kratak sinopsis,koji liči na Mediteran. Tekst je adaptirala Ana Vilenica.

„Predstava je imala tri lika, jedan od njih glumim ja, drugi igra Olivera Baljak, nacionalna prvakinja Riječkog pozorišta. Naša publika imala je priliku da je vidi u predstavi Gospođa ministarka u režiji Tanje Rigonat. Predstavu „Otočka terca“ režirao je Ivan Alač.

„Radim serijal „Može i drugačije“, snima se treća sezona, koju je napisala Minja Filipović. Ona je glumica i zbog toga mi je drago. Mislim da Obrazovni program ima veliku moć“, istakla je glumica Branka Petrić.

(RTS)


Ostavite komentar