Al Pačino u 83. godini čeka četvrto dete sa 54 godine mlađom devojkom

Romansa između Pačina i Nur Alfalah navodno je počela tek u aprilu 2022. godine kada su viđeni kako zajedno večeraju u jednom restoranu, mada pojedini mediji tvrde da se zabavljaju još od pandemije, prenosi Skaj njuz.

Pričalo se i da je Alfalahova, koja radi kao producentkinja, ranije izlazila sa frontmenom „Rolingstonsa“, Mikom Džegerom, više od godinu dana do 2018, a zatim je viđena sa glumcem i rediteljem Klintom Istvudom.

Pačino ima troje dece iz prethodnih veza: Džuli, Antona i Oliviju. Najstarija ćerka Džuli Pačino je rođena 1989. godine u Kvinsu u Njujorku i kao i otac probila se u industriju zabave i sada je producentkinja i rediteljka.

Anton Pačino, rođen je u Los Anđelesu 2001. godine i ima sestru bliznakinju Oliviju. Anton se ne pojavljuje često u javnosti, ali zato je Olivija aktivno prisutna na društvenim mrežama.

Kolega i zvezda Kuma, Robert De Niro, otkrio je da je dobio sedmo dete, u 79. godini i to u intervjuu sa Britni Bler, međutim, Al Pačino još uvek nije komentarisao vest da očekuje prinovu.

(RTS)

Pošalji komentar
Najnovije iz rubrike