Porodica koja zarađuje milione na društvenim mrežama, ko i koliko para iz klana Kardašijan/Džener dobija po postu

Nedavna studija „Hooper HK“-a je otkrila zapanjujuće iznose koje pripadnice porodice Kardašijan zarađuju za svaku svoju objavu na društvenim mrežama na platformama kao što su Instagram i TikTok.

Kako digitalna era nastavlja da redefiniše koncept slave i uticaja, porodica Kardašijan je svedočanstvo ekonomske moći koju imaju oni sa velikim brojem pratilaca na društvenim medijima.

Svaka objava postaje unosan poduhvat, pretvarajući jednostavan čin deljenja sadržaja u preduzeće koje profitira sa više miliona dolara.

Iznosi na bannkovnim računima rastu svakim klikom, a sestre i majka Kardašijan, i Kardašijan/Džener, savladale su umetnost pretvaranja popularnosti u značajno bogatstvo.

Milioni za post

Studija naglašava da Kajli Džener, najmlađa iz klana Kardašijan-Džener i druga najpraćenija osoba na Instagramu sa neverovatnih 400 miliona pratilaca, dobija neverovatnih 2.386.000 dolara za svaki post.

Ne zaostaje ni Kim Kardašijan, koja je obezbedila sedmo mesto na listi najplaćenijih naloga na društvenim mrežama na svetu, zarađujući značajnih 2.176.000 dolara za svaku objavu.

Dalje na listi je Kloi Kardašijan koja je sebi osigurala devetu poziciju, donoseći impresivnih 1.866.000 dolara po postu. U međuvremenu, Kendal Džener, koja se nalazi na jedanaestom mestu na listi, zarađuje neverovatnih 1.758.000 dolara za svoje doprinose na društvenim mrežama.

Čak ni najstarija u porodici, Kortni Kardašijan ne zaostaje, i zarađuje čak 1.343.000 dolara za svaku sliku ili video koji podeli.

Izveštaj takođe otkriva profile sa najvećom zaradom po postu, a fudbalske legende Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi zauzimaju prva mesta.

Kristijano Ronaldo, koji ima skoro 600 miliona pratilaca, ima neverovatnih 3.234.000 dolara po objavi, dok ga Lionel Mesi prati sa takođe impresivnih 2.597.000 dolara.

Glumica i pevačica Selena Gomez, najpraćenija žena u svetu na društvenim mrežama, obezbeđuje treću poziciju sa cenom od 2.558.000 dolara po objavi.

(RTS)