Paf Didi se izvinio nakon pojavljivanja snimka u kojem bije svoju devojku; Advokati: Izvinjenje neiskreni potez očajnika

Reper se na Instagramu izvinio i rekao da preuzima punu odgovornost za „neoprostive“ stvari na snimku, koji je Si-En-En prikazao prošle nedelje.

„Zgadio sam se kada sam to uradio. Zgađen sam i sada. Otišao sam i potražio profesionalnu pomoć. Išao sam na terapiju i oporavak. Molio sam boga za milost. Mnogo mi je žao“, rekao je Paf Didi.

Dodao je i da je „posvećen tome da bude bolji čovek svakoga dana“.

Advokati pevačice, manekenki i glumice Kesi Venture, međutim, kažu za Si-Bi-Es njuz da je Didijeva izjava „vrtela više oko njega nego oko mnogo ljudi koje je povredio“.

„Kada su Kesi i druge žene izašle u javnost sa optužbama, on je poricao sve i aludirao da njegove žrtve samo traže način da ih isplati“, rekla je advokatica Meredit Fajertog.

„Činjenica da je bio prinuđen da se ‘izvini’ tek kada su sva njegova negiranja dokazana da su lažna, pokazuje njegov patetični očaj i nikoga neće ubediti svojim neiskrenim rečima“, istakla je advokatica.

Objavljeni snimak na kojem se vidi napad čini se da je kompilacija snimaka sa sigurnosnih kamera od 5. marta 2016. godine.

Na njemu se vidi kako Didi gura i obara Venturu na pod a onda nastavlja da je šutira dok je na zemlji. Kasnije je pokušao da je odvuče u sobu i gađao je predmetom. Kako Si-En-En navodi, snimak je napravljen u sada već zatvorenom „Interkontinental“ hotelu u Los Anđelesu.

(RTS)